Contact us with confidence!

+36 30 757 6… show       szechenyi.medical@buda…Show

Why choose Széchenyi Medical Spa?

Gyógyvízzel komplett gyógyászati profil

Gyógyító szolgáltatásaink között megtalálhatóak a klasszikus gyógyvízzel végzett terápiák, ezeket egészítik ki a különféle fizikoterápiás és gyógytorna kezelések, gyógymasszázs. Szakorvosunk egyénre szabottan állítja össze minden páciensünk terápiás programját.

Szakképzett, tapasztalt egészségügyi team

A Széchenyi Gyógyfürdőben közel 40 éve foglalkozunk fürdőgyógyászati terápiákkal, gyógyítással. Az ez idő alatt megszerzett tapasztalatainkat, tudásunkat állítjuk pácienseink rendelkezésére a mielőbbi gyógyulás érdekében.

Beutaló nélkül

Terápiás programjaink igénybevételéhez nem szükséges beutaló, így elkerülhető az ezzel járó várakozás. Kezeléseinkre kivizsgált pácienst tudunk fogadni, így diagnosztikai leletek rendelkezésre állása szükséges.

Hosszas várakozás nélkül

Reumatológus szakorvosi vizsgálatra napokon belül biztosítunk időpontot, amennyiben a szükséges leletek rendelkezésre állnak. A szakorvosi vizsgálatot követően akár már másnaptól megkezdhetőek a kezelések.

Empatikus, támogató légkör

A gyógyításban fontos szempont számunkra, hogy a pácienst ebbe aktívan bevonjuk, és így a közös célok elérésével, állapota javulásához hozzásegítsük. Ehhez türelemre és együttérzésre van szükség, mely minden szakemberünknél rendelkezésre áll.

Impozáns, prémium környezet

A Széchenyi Gyógyfürdő történelmi épületének Medical Spa részlegén gondoskodunk arról, hogy a gyógyulás egy patinás, nyugodt környezetben mehessen végbe. Kiragadva ezzel páciensünket a mindennapok feszítettségéből.

01

Our individual, unique spa treatments will help you recover faster

02

Our qualified medical team is waiting for you

03

Our treatments are available without a referral

04

No waiting time, we can make an appointment within a few days.

05

A supportive atmosphere where recovery becomes a pleasure.

06

A relaxed atmosphere and a historical environment contribute to your recovery.